Náš zelený Blog

V dobe, keď denný príjem čerstvého ovocia a zeleniny je pre väčšinu populácie skôr výnimkou než pravidlom, riešenie priniesla značka Green Ways a to už pred 23 rokmi. Kvalitné zelené potraviny tejto značky sa vyznačujú nielen neprekonateľnou čistotou, ale aj spôsobom ich spracovania.

Každý z nás, kto si nejaký produkt obľúbi a užíva ho pravidelne, by určite rád prijal výhodnejšiu cenu. V Green Ways je toto možné. Preto ak si tieto kvalitné zelené potraviny obľúbiš a chceš ich mať vo svojom živote dlhodobo, môžeš ich nakupovať skutočne výhodne. Stačí byť registrovaný. A registrácia ťa pritom vôbec nezaväzuje k žiadnym...

Chlorella - sladkovodná jednobunková riasa, ktorá prináša organizmu skutočne blahodárne účinky. Je plná živín, minerálov, pomáha veľmi efektívne detoxikovať organizmus a výrazne posilňuje imunitu. Vyniká svojim obsahom chlorofylu, ktorého obsahuje najviac zo všetkých rastlín na planéte.

Čo je to vlastne zelený jačmeň? Ide o čistú vylisovanú šťavu z mladého jačmeňa, ktorá sa následne suší pri nízkej teplote (31 stupňov), aby sa v nej zachovali všetky cenné látky a živiny. Neobsahuje žiadne stabilizátory, konzervanty a pridané látky. Ide o 100% čistý "živý" produkt. Šťava zo zeleného jačmeňa je najrýchlejším "občerstvením" nášho...

Zelený jačmeň a chlorella sú zelené potraviny, ktoré sú nabité živinami. Svojim nutričným obsahom prevyšujú ovocie a zeleninu. Obsahujú veľké množstvo minerálov, vitamínov, enzýmov a okrem toho, že organizmus vyživujú, pomáhajú ho súčasne aj detoxikovať.
Dodávajú telu deficitné esenciálne živiny, vyživujú krv a podporujú samoliečebné procesy v...

Vážime si každého zákazníka a návštevníka našej webovej stránky a práve preto sme pre vás pripravili niečo špeciálne! Chceme vám ponúknuť viac než len obyčajný nákup - chceme vytvoriť skutočnú "Zelenú komunitu".

V dnešnej dobe plnej stresu a environmentálneho znečistenia je dôležité dbať na posilňovanie imunitného systému. Medzi prírodné prostriedky, ktoré podstatne napomáhajú k lepšej obranyschopnosti nášho tela, patria Chlorella a Zelený jačmeň od spoločnosti Green Ways.